Problema su movie clips

ActionScript 3.0

Moderator: brax

Problema su movie clips

Postby floweriux on Tue Nov 25, 2008 1:21 am

Sveiki,
labai rekia pagalbos, situacija tokia:
1.kaip padaryti kad paspaudus ant mygtuko animuotusi tik su tuo mygtuku susietas movie clip'as, nes dabar animuojasi visi vienu kartu, o uzejus ant kito puslapio atidaro ji nuo bet kurio tasko animacijos.

2.Gal yra kokia komanda kaip kiekviena karta paspaudus mygtumus, movie clip animuotusi is naujo? t.y. kokia nors "reload" tipo funkcija?

Aciu labai
floweriux
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 25, 2008 1:14 am

Re: Problema su movie clips

Postby brax on Fri Nov 28, 2008 10:55 pm

Vaikiška problema, bet pabandysiu padėti.

sakykime turi mygtuką ir įtariu dar per klases neprogramuoji, todėl daryk taip

pasirinki movieclip kurį nori animuoti
Properties lange duodi jam name: my0_mc

pasirenki mygtuką su kuriuo valdysi tą movieclip
spaudi F9 ir rašai tokį kodą
Code: Select all
on(press){_root.my0_mc.gotoAndPlay(2);}
"Where? Where is the one who can stand against me?" Gouki from Street fighter Alpha (The movie)
http://www.brax4your.net
Image
User avatar
brax
 
Posts: 68
Joined: Tue May 22, 2007 12:47 am
Location: Kaunas

Re: Problema su movie clips

Postby floweriux on Mon Dec 01, 2008 7:56 pm

aciu labai :)
taip, as dar tik pradedancioji, o forumai tam ir reikalingi, kad sulaukti pagalbos. Aciu
floweriux
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 25, 2008 1:14 am

Re: Problema su movie clips

Postby gesha on Thu Mar 19, 2009 12:53 am

Su AS3 kodas ant movie clip????????????????
Kazko nezinau. Ir vel mlia.... :D
User avatar
gesha
 
Posts: 24
Joined: Thu Nov 22, 2007 8:27 pm
Location: FlashLand


Return to ActionScript 3.0

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron